ads

Vezi The Shawshank Redemption – Închisoarea îngerilor (1994) subtitrat online, HD

The Shawshank Redemption – Închisoarea îngerilor (1994)
Genul: Actiune, Crima, Drama

IMDB : 9.4/10

Regia: Frank Darabont

Recomandat: Acordul Parintilor +12

Durata: 142 minute

Premiera: 1995

Actori: Morgan Freeman, Tim Robbins

Vizualizari: 451 views

           

The Shawshank Redemption – Închisoarea îngerilor (1994)Actiune > Crima > Drama

Informatii :
Filmul The Shawshank Redemption – Închisoarea îngerilor (1994) se incadreaza in categoriile Actiune, Crima, Drama . El a primit nota 9.4/10 de la IMDB , voturile fiind acordate de utilizatori . Filmul face parte din regia Frank Darabont si este recomandat vizionarea "Acordul Parintilor +12" avand o durata de 142 minute . The Shawshank Redemption – Închisoarea îngerilor (1994) va fi lansat in premiera in Romania in data de 1995 .

Scurta descriere film :

Anul 1947. Andy Dufresne, un tânăr bancher, este condamnat la închisoare pe viaţă pentru uciderea soţiei şi a amantului acesteia, deşi Andy declară că este nevinovat. În închisoare, Andy il întâlneşte pe Red, un negru închis de 20 de ani. Andy va pune la cale un ingenios plan de evadare, dar şi de pedepsire a tiranicului director al închisorii.

Actiunea filmului “Închisoarea îngerilor” începe in anul 1947, când Andy Dufresne, un tânăr bancher, primește dubla condamnare la închisoare pe viață pentru uciderea cu sânge rece a soției sale și a amantului acesteia, chiar dacă Andy susține că este nevinovat.
Andy este trimis la închisoarea Shawshank, un loc ce îi va fi cămin pentru mulți ani.Aici el îl cunoaste pe Red, un negru închis de 20 ani. Acesta este un vulpoi bătrân și știe cum să procedeze în anumite situații imprevizibile din închisoare și de cine să se ferească. Andy se atașează de Red și cei doi devin prieteni foarte buni.
în primii ani de ispășire a pedepsei, Andy duce o viață grea și mereu trebuie să se ferească de “Surori” – deținuții care îi agresează se*ual pe ceilalți.
În urma unui incident violent, liderul “Surorilor” rămâne paralizat. El este transferat la o închisoare-spital dintr-un alt stat și astfel viața lui Andy se schimbă: reușețte să înființeze o bibliotecă alături de prieteni, organizează examene la care să participe deținuții și ajunge să lucreze pentru directorul închisorii. În tot acest timp, Andy pune la cale un plan ingenios și elaborat de evadare, pe care nimeni nu l-ar fi bănuit.

Tim Robbins face rolul ‘criminalului’ tacut, ganditor. In inchisoare gaseste un nou prieten, pe Morgan Freeman, un “lup batran” care pare ca stie tot dar mai are multe de invatat.

Pe langa meritul de a fi pe deplin educativ si plin de pilde, filmul reuseste sa fie si spectaculos. Inchisoarea ajunge sa fie prezentata ca un loc oarecare, cu oameni buni si rai, un loc cu care te obisnuiesti, locul care devine “acasa”pentru unii din ei.

* Descrierile si informatiile sunt postate de utilizatorii site-ului. Daca doresti sa ajuti la editarea acestui film apasa butonul de mai jos "Completeaza descrierea filmului". Multumim!
Processing your request, Please wait....
                                               
Cumpara The Shawshank Redemption – Închisoarea îngerilor (1994) acum de >AICI<

Trailer film The Shawshank Redemption – Închisoarea îngerilor (1994) online, subtitrat - Vezi online in romana

Elefant.ro - Premium

COMENTARII - pentru filmul The Shawshank Redemption – Închisoarea îngerilor (1994) - Pareri

Comenteza pe facebook:

Comenteaza direct pe site:
 

Informatii site - detalii despre filmele postate :

FilmeOnlineSubtitrat.com va ofera informatii despre filme si ajuta la promovarea vanzarii filmelor. In colaborare cu 2parale , prin mai multe firme suntem colaboratori in vederea vanzarii filmelor. Pe acest site poti vedea filmul Grown Ups 2 – Oameni mari şi fără minte 2 (2013) subtitrat in limba romana in varianta trailer sau poti cumpara filmul pe DVD original livrat in cel mai scurt timp la tine acasa. Vezi acum detalii despre Grown Ups 2 – Oameni mari şi fără minte 2 (2013) , vezi filmul la calitate HD pe DVD original la cel mai bun pret !
Grown Ups 2 – Oameni mari şi fără minte 2 (2013) film online, online HD, descarca, DVD original, subtitrare romana, engleza
ads